HOROSZKÓP

Kabbala és horoszkóp

A Kabbalista Élet Fa egy magától sarjadó fa a paradicsomban, mely Isten teljes és tökéletes bölcsességének megnyilvánulása. Ez a fa, amely a tíz szefirát és kapcsolatukat szemlélteti, a kozmikus világösszefüggést szimbolizálja.

A tíz szefírához a bolygókat is hozzárendelték, ezáltal hatással vannak a csillagjegyekre is. Általuk nagyon sok mindent megtudhatsz személyiséged rejtett oldalairól is.

Válaszd ki a csillagjegyedet, és derítsd ki, melyik szefira hat a személyiségedre!

 

  

  

  

  

 

Will Parfitt - Kabbala
A tudat térképe
(Édesvíz Kiadó)

A kabbala - szó szerint "átadás, hagyomány" - a középkor végén virágzó, misztikus zsidó vallási irányzat. A VII. század óta Biblia-értelmező módszerként ismert. A XIII. századtól kezdődően nagy hatást gyakorolt az európai keresztény gondolkodókra is. A kabbalisztika a kabbalával kapcsolatos ismeretek, különböző eljárások és módszerek gyűjteménye, illetve a kabbalához tartozó szám-, betű- és névmisztika rendszereinek összessége. A kabbala mindenkié, aki részese akar lenni: azoké is, akik az egyszerű, evilági úton járnak, és azoké is, akik a legmagasabb csúcsokra törnek. Ebben az egyetemes rendszerben segít eligazodni Will Parfitt könyve, aki 30 éve foglalkozik ezoterikus pszichológiával, ezen belül a kabbala és az Élet Fája gyakorlati alkalmazásával a személyiségfejlesztésben.

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL