Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Április 11. - Április 17.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Mérleg

A héten a kommunikáció fontos szerepet fog játszani az életedben, pláne, ha arról lesz szó, hogy tisztázz dolgokat vagy arról, hogy ismerkedj másokkal. Érezni fogod, mikor jön el annak is az ideje, hogy végre te is kibeszéld magad, ne csak a hallgatóság legyél. Úgy tűnik, hogy mindeközben a párkapcsolatodat is sikerült felmelegíteni. Talán el is kellene ugranotok egy kis kiruccanásra és kiszakadni a hétköznapok mókuskerekéből. Ha pedig szingli vagy, de van egy barátod, ismerősöd, aki iránt gyengéd érzelmeket táplálsz, akkor ajánlatos volna ezt neki is bevallanod! Viszont egy látszólag régen eltemetett kérdés ismét a felszínre kerül, amit egy rokonod vagy barátod emleget fel.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL