Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Április 11. - Április 17.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Vízöntő

A heted a barátságok megerősítéséről fog szólni. Több időt kellene töltened rokonlelkek közelében vagy akár új barátok után is nézhetnél. Ugyanis ezekkel a barátokkal kölcsönösen tudjátok támogatni egymást és még az is előfordulhat, hogy valamelyikükön keresztül ismered meg az új partneredet. Most még merész lépésekre is hajlandó vagy azért, hogy felrázd az életedet és ezt nagyon is jól teszed. Ám ez akkor lesz a legjobb, ha sikerül élményeidet másokkal is megosztanod. Viszont a munkahelyeden úgy érezheted, valaki szándékosan nehezíti meg az életedet, de várd ki türelmesen azt a pillanatot, amikor felszólalhatsz ez ügyben.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL