Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Április 4. - Április 10.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 Bika

Merj bátran a világ tudtára adni az érzéseidet! Ne aggódj, az intuícióidat követve mindig, mindenkinek azt fogod mondani, ami kell és szükségszerű. Végre is odáig is eljutsz, hogy felhagyj az önpusztító tevékenységgel és elengedd azokat a kapcsolataidat, amelyek mérgező hatással vannak rád nézve. Tapasztalni fogod, hogy a napokban kissé bölcsebb leszel, és komoly önvizsgálatokat fogsz tartani, amik által döbbenetes felfedezésekre tehetsz szert. Majd új irányba kezd el terelődni az életed, hagyd kibontakozni az eseményeket és kövesd bátran a lassacskán előtted megjelenő utat. Érdemes lehet elfogadnod ismerős vagy terapeuta segítségét, ha még elégedettebb és békésebb életre vágysz.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL