Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Április 4. - Április 10.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 Vízöntő

Egy visszautasíthatatlan lehetőséget, avagy meghívást kapsz, amit feltétlenül érdemes volna elfogadnod. Itt régen látott barátokkal és ismerősökkel találkozhatsz, de még akár új ismeretségeket is kiépíthetsz. Sőt, kifejezetten kellemes élmények várnak rád. Általában pedig a hétköznapokban úgy fogsz üzemelni, mint egy flört mágnes, ne is légy meglepve, hogy annyian próbálnak majd a kegyeidbe férkőzni. Persze te nagyon optimista leszel, de azért a csalódások elkerülése végett jó, ha tudod, hogy nem mindegyik békából lehet király. Viszont a sors a társad ebben és jeleket fog küldeni, amikor éppen rossz kapcsolatba vágnád a fejszédet, különösen, ha az illető esetleg átverne.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb csillagüzenetekről, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >> 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL