HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 05 - December 11.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Bika

A munkahelyeden nehéz helyzetbe kerülsz, mert olyan feladatokat adtak, amelyek jóval több felelősséggel is járnak, illetve szaktudás kellhet hozzá. Ha nem vagy biztos magadban, inkább kérj segítséget vagy add vissza a feladatot. Egy kis hiba sokat árthat neked, de a munkával járó folyamatos stressz is. Nem biztos, hogy az ünnepek előtt erre van szükséged. Viszont nézd a dolgok jó oldalát, a szerelmi életed kifogástalanul alakul, és a párod apró kis meglepetésekkel igyekszik a kedvedben járni és éreztetni, mennyire fontos vagy neki. Próbáld ezeket te is viszonozni! Töltsetek lehetőség szerint minél több időt egymással, úgy is mind a ketten erre vágytok!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL