HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 05 - December 11.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Ikrek

Szorgosan dolgozol és a héten is rengeteg lesz a munkád. A jó benne az, hogy sikerül közben kapcsolatokat építened, de nem csak a meglévőket, hanem újakat is! Arról nem is szólva, hogy némelyik kapcsolatod már most is a segítségedre van, a jövőben pedig még inkább meg fog térülni számodra egy-egy szépen gondozott kapcsolat. Bár rózsás szerelmi élet elé nézel, és ráadásul eseménydús társasági napok várnak rád, te mégis kissé ingatag állapotban leszel. Kiszámíthatatlan viselkedésed megriaszt másokat és nem tudják, mikor, hogy viselkedjenek veled, nehogy csak tetézzék a bajt. Rá kellene jönnöd, hogy mi bánt titokban!

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL