HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 05 - December 11.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Mérleg

Figyeld meg, hogy a héten mindenki meg fog találni a gondjával-bajával. Szerencsére „csak” panaszkodni fognak. Viszont ha ezt a munkahelyeden teszik, meglásd, egy-kettőre pár kollégád, akár főnököd bizalmába férkőzhetsz és nem lesz előnytelen a jövőre nézve, ha élvezed a bizalmukat. De ugyanígy hallgasd meg a barátaidat, akik szintén várják a te isteni és bölcs tanácsodat, ami persze valahol hízelgő számodra. Egyedül a magánéletedben merülhetnek fel gondok apró kis félreértések miatt, amikből a nagyobb viták kerekednek. Ha már úgy is benne leszel ne is próbálj menekülni, játszd végig a játékot és legalább tisztázzátok a gondjaitokat.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL