HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 05 - December 11.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Nyilas

Nem maradsz észrevétlen a főnökeid előtt, annyira fantasztikusan veszed a munkahelyeden az akadályokat. Nem csak, hogy minden esetben képes vagy megőrizni a nyugalmadat, de mindemellett jó kedvű, vidám és energikus vagy és hihetetlen problémamegoldó képességednek hála, minden akadályt könnyedén veszel. Ám a szerelmi életedben már nem teljesítesz ilyen jól, és ezt meg is fogod kapni, hogy minden erődet, pozitivitásodat a munkahelyeden osztogatod el, a párodnak csak a morcos, fáradt, „mindenen felkapja a vizet” pár marad, aki már csak aludni szeretne. Legalább köss kompromisszumot a kedveseddel, mikor szakítasz rá időt, de ha nem akarod elveszíteni, akkor ezt meg is kell tenned.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL