HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - December 05 - December 11.

Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Halak

Semmi a kedved a munkához, inkább szívesen barátkozol a munkahelyeden. Még szerencse, hogy segítőkész vagy, mert így jó szolgálatot tehetsz másoknak, amivel kivívhatod az elismerésüket és jó pontokat szerezhetsz náluk, amik később jól jöhetnek neked. Jó, hogy mostanában ennyire nyitott vagy és kimered mutatni az érzelmeidet, akár a barátoknak, akár a párodnak, így sikerül mindenkihez kicsit közelebb kerülni. De mégis kicsivel több romantikára vágysz, úgyhogy igazán meg kellene engedned magatoknak azt, hogy egy-egy estét meghitten töltsetek a pároddal vagy el mehetnétek egy étterembe vagy valami szép helyre.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

Szólj hozzá Te is !

OLVASS TOVÁBB!

SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL