Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
HOROSZKÓP

Mit ígérnek a csillagok erre a hétre? - Március 14. - Március 20.

Szerző:
Szabó Anna
Új hét, új lehetőségek – heti horoszkópunkból megtudod, mi vár rád ezekben a napokban, mire kell különös figyelmet fordítanod. Csak keresd ki a csillagjegyedet, és olvasd el a csillagok jóslatát erre a hétre.

 

{KEPGALERIA}

 

Bika

Ha úgy érzed, minden borul és csúszik a hét elején, akkor erőlködés helyett inkább próbálj meg változtatni helyzeteden a megmaradt lehetőségek figyelembevételével. Szerencsére nyugodt maradsz, így jól fogod tudni kezelni a további külső behatásokat és a kellemetlen embereket, akikkel szembe kell nézned a héten. Nem szándékos, de figyelmetlenségből adódóan sikerülhet megbántanod másokat, ám egy kis türelem segítségével elnyerheted a megbocsátásukat. Potya pénz jelenik meg a láthatáron, és ha a munkahelyeden szeretnél előrébb lépni, érdemes megfogadnod egy kollégád tanácsát.

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL