KÖZÉRZET

10 ayurvédikus tipp, hogy elkerüld a betegségeket - Érdemes megfogadni!

Szerző:
Szabó Anna
A hagyományos hindu rendszerben az Ayurvédát évezredek óta használják betegségek diagnosztizálására, kezelésére és az egészség fenntartására. Jelentése szanszkrit nyelven „az élet tudománya”, azaz ez alapján annyit tesz, hogy az elme egyensúlya magával hozza az egészséges fizikai állapotot is, lényegében az elme és a test kiegyensúlyozott kapcsolatáról van szó.

 

A nyugati kultúrában az orvosok hajlamosak arra, hogy külön választják a szellemet, a testet és a lelket. Az Ayurvéda ezzel szemben felismerte, hogy a test rendszerét együttesen, egyben kell vizsgálni, és mindennek együttesen kell rendben működnie az optimális egészségi állapot eléréséhez. Íme, 10 olyan ayurvédikus gyakorlat, amit érdemes beiktatnod a napi rutinodba, hogy egészséges maradj, és hosszú életet élhess.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL