.
Kardamom és fahéj vs. fokhagyma és hagyma
A kardamom és a fahéj nem csak az ételeidet teszi ízletessé, hanem kívánatosabbá is tesz azáltal, hogy hosszantartó friss és kellemes illatot biztosít. Viszont a fokhagyma és a hagyma szerves kénvegyületeket tartalmaz, amik metabolizálódnak és elsődlegesen a bőr pórusain keresztül távoznak, kellemetlen testszagot okozva.
OLVASS TOVÁBB!
Öt gyakori mentális zavar a nők körében
A mentális egészség a teljes testi, lelki és szociális jóllét alapja, amely alakulását a nők esetében számos egyedi tényező befoly...
KÖZÉRZETHogyan kezelhetjük hatékonyan a torokfájást?
Sokunk életét megkeseríti a hidegebb hónapokban a kaparó, fájó és a nyeléskor jelentkező kellemetlen fájdalom. Ilyenkor alig várjuk, ...
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
Minden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
KÖZÉRZETA stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK