Mutatunk 10 gyógyhatású fűszert- és gyógynövényt:
A fahéj erősíti az immunrendszert, így az hatékonyabban tudja elpusztítani a szervezetünkben folyamatosan keletkező rákos sejteket, és eredményesebben küzdi le a fertőzéseket. Emellett gyulladáscsökkentő hatású, elősegíti a szöveti regenerációt, és védő hatású lehet a szívbetegségek ellen is. Napi szinten fogyasztható, fahéjrúd formájában teákhoz, kávékhoz adhatjuk, őrölt porként pedig használhatjuk különböző desszertek, smoothie-k, palacsinták vagy zabkása gazdagítására.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK