KÖZÉRZET

10 módja annak, hogy a belső érett, "idős" lelkedre hallgass - Gyógyítsd meg önmagad!

Szerző:
Szabó Anna
Nem számít, mennyi idős vagy, az a fontos, mennyinek érzed magad! Minden ember többdimenziós jelleggel rendelkezik. Mindenkiben ott rejlik a belső gyermek, aki időről-időre spontán felbukkan, így te is lehetsz belül tinédzser, attól, hogy felnőtt vagy, és persze ezt sokféle módon ki is fejezheted. Ugyanakkor, ha a szükség úgy hozza, hallgathatsz az érett lelkedre is.

Mindenkiben lakik egy idős lélek (egy nagymama vagy nagypapa), ám különböző okokból csupán ritkán fedik fel sokan ezt az oldalukat, különösen fiatalabb korban. Az az igazság, hogy ha valaki fiatal kora ellenére éretten cselekszik és gondolkodik, az furcsának tűnhet. Sokan pedig nem tudnak mit kezdeni ezzel a furcsa szokással. Ne becsüld le a benned élő érett, idős lelket és azt, ahogyan az idősek élnek. Gyógyíts meg önmagad és tedd rendbe az életedet, ehhez azonban energiát és olykor pénzt kell befektetned, és készen kell állnod a változásra. Tegyél tehát mindent szépen, lassan, megfontoltan – hidd el, semmi értelme rohanni! Ha kíváncsi vagy, hogyan hallgathatsz a benned lévő érett lélekre, olvass tovább.

Tedd rendbe az életedet, a mai naptól

Ahogy azt tudod is, a kor nem jelent feltétlenül bölcsességet vagy intelligenciát. Sőt, biztosan ismersz sok olyan idős embert, aki olyan, mintha még gyerek lenne, és ismerhetsz ezzel szemben sok figyelmes és körültekintő fiatalt – na és persze fordítva. Azonban figyelted már meg valaha az idősebbek szokásait? A napról-napra való megközelítése az életnek, nagyon különös és rendkívüli éleslátásról tesz tanúbizonyságot. Ahogy megfigyelhető, egy idős ember célja az, hogy az élete utolsó éveit olyan felszabadultan és egyszerűen tölthesse, ahogyan az lehetséges. Tehát éppen, hogy idős koruk ellenére fiatalságot és vidámságot sugároznak!

Az élet sokszor gyors, értelmetlen és tele van sok romboló és egészségtelen szokással. De miért? Vajon miért pazaroljuk el az életünk aktív éveit? Csak azért, mert mindenki más is ezt teszi? Hála Istennek, még van remény, hogy te, vagy bárki másképp cselekedjen. Csak meg kell tanulni az idősek bölcsességeit, amit a belső érett lelked tanít meg neked. Az alábbi tippek konkrétan arra szolgálnak, hogy meggyógyíts önmagad és az életedet rendbe tehesd.

{KEPGALERIA}

Szeretnél elsőként értesülni a legújabb írásainkról, angyal- és csillagüzenetekről, számmisztikai elemzésekről, ezoterikus írásokról, önismereti tesztekről, jóslatokról, misztikus előrejelzésekről? Iratkozz fel a hírlevélre itt >>

 

 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL