KÖZÉRZET

10 olyan étel, melynek fogyasztása kellemetlenül erős testszagot eredményez

A szaglás az egyik legfontosabb, az orr az egyik legnagyszerűbb érzékszerved. Egyes kutatások szerint szaglás útján választasz partnert is. Teljesen nyilvánvaló, hogy amit megeszel, befolyásolja a tested illatát is. Most megmutatjuk azokat az élelmiszereket, amelyek könnyen kellemetlen testszagot eredményezhetnek. Tényleg az vagy, amit megeszel!

Ez a 10 étel rettenetesen kellemetlen testszagot eredményez:

2. Tejtermék

Meglepő lehet, ám a dél-keleti ázsiaiaknak, és szinte minden bennszülött amerikainak laktóz-intoleranciája van. Kis mennyiségű emésztő enzim laktáz van ugyanis jelen a szervezetükben. Ám a világon máshol is élnek olyanok, akiknek a szervezetében szintén alacsony mértékben van jelen ez az enzim, ami abnormális gáztermelődéshez, és hasi puffadáshoz vezethet.

Bizonyos esetekben ezek az anyagcsere-rendellenességek verejtékszerű szagot eredményeznek, akár a káposzta. Ha a szervezet nem képes leucint, izoleucint és valint termelni, akkor képtelen megemészteni a tejterméket, emiatt az emberi test juharszirupszerű testszagot áraszt. Ha nem észlelsz ilyen tüneteket, akkor minden kockázat nélkül ihatsz tejet.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL