Ez a 10 étel rettenetesen kellemetlen testszagot eredményez:
6. Chili, fokhagyma, hagyma
Mindenki tudja, hogy vámpírok nem léteznek, de közismert mítosz az, hogy a fokhagymától meghalnak. Bizony, nem csak számukra veszélyes, de az ember számára is borzalmas lehet. A fokhagyma, a hagyma és a chili fogyasztása esetén olyan anyagok halmozódhatnak fel, amelyek a tüdőben lerakódnak és csökkentik a verejtékezést, ám így a test és a száj erős szagot áraszt. Ha romantikus vacsorát tervezel, akkor kétszer is gondold meg, mielőtt ezekből fogyasztasz, mert az erős szag akár órákon át is eltarthat.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK