Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

10 sófajta, amik mind hatással vannak az egészségedre

Szerző:
Szabó Anna
Majdnem mindennek jobb íze van, ha megszórjuk egy kis sóval, a zöldségektől kezdve a húsokig, de még a jégkrémekhez és a csokihoz is remekül tud passzolni. Táplálkozási tanácsadók napi 1500-2000 milligramm sót javasolnak, ami nagyjából egy evőkanálnyi mennyiségnek felel meg. A sófajták közti különbséget az ízük, a feldolgozásuk módja, és a felhasználásuk adja, ezért összegyűjtöttünk néhány népszerű sófajtát, illetve azt, miért találhatod őket hasznosnak.

Ez a 10 sófajta jó hatással van az egészségedre: 

Hawaii-i Alaea vörös só

Ez a Hawaii-ról származó vörös só 80 féle ásványi anyagot tartalmaz. Nyers tengeri só és vas-oxidokban gazdag vulkáni agyag keveréke, ez utóbbi adja a vörös színt. Adj belőle egy csipetnyit az ételeidhez, és máris erősítetted a tüdődet, az immunrendszered működését, növelted az energiaszintedet és a koncentrációs készségeidet.
 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL