KÖZÉRZET

12 jel, ami arra utal, hogy túl sok cukrot fogyasztasz - Érdemes figyelni rá!

Sokan úgy gondolják, hogy csak a cukorbetegek vércukorszintje lehet magas. Valójában ez nem igaz! Bárki szenvedhet attól, hogy megemelkedik a vércukorszintje, és talán észre sem veszi a károkat, amiket okozhat az idegekben, a véredényekben és a szervekben.  A későbbi kellemetlenségek elkerüléséhez fontos, hogy időben észrevegyük az aggasztó tüneteket, és mérsékeljük a bevitt cukor mennyiségét.

Ingerlékenység

Kutatások kimutatták, hogy azok az emberek, akik magasabb vércukorszinttel rendelkeznek nyugtalanabbak, kevésébe kiegyensúlyozottak, és hajlamosabbak depresszióra is. Az agy normális működéséhez egy állandó cukormennyiség szükséges, ha ez bármilyen irányban elmozdul, az negatív hatással jár, és sok gondot okoz. Ennek eredménye lehet akár a gyakori hangulatingadozás is.

A cukor befolyásolja egy másik, a hangulatért felelős tápanyag felszívódását is, ez a króm. Ez az ásványi anyag szükséges a stabil vércukorszint fenntartásához, mivel az inzulin, amely tisztítja a glükózt a vérből, nem tud megfelelően működni nélküle.

Szólj hozzá Te is !
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL