Sok esetben nem a kávéval van a baj, hanem azzal, amit hozzáadunk. Ott van például a cukor, az édesítő, a tartós tej, a különböző szirupok, és még több cukor. Ezek helyett inkább néhány fűszer használata javasol, például fahéj, gyömbér és kurkuma.
Ellenben nagyon hasznos, hiszen számos gyulladáscsökkentő anyagot tartalmaznak, így boldoggá teszik a bélrendszert, és talán segítenek egy keveset a súlycsökkenésben is. A kurkumának ráadásul van egy kis édes aromája, ami segít abban, hogy ne nyúljunk a cukorhoz és a különböző mesterséges édesítőszerekhez.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK