Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

4 ayurvédikus fűszer, mely megszünteti az emésztési problémáidat

Szerző:
Szabó Anna
Gyakran tapasztalsz emésztési problémákat - puffadást, görcsöket, székrekedést vagy éppen hasmenést? Ha a válasz igen, elképzelhető, hogy rendkívül érzékeny az emésztőrendszered a legkisebb mennyiségű méreganyaggal szemben is, ami gondot okozhat. Kevés annál kínosabb dolog létezik, mint amikor görcsöl a hasad, de nem tudsz éppen kimenni mellékhelyiségbe.

 

Szerencsére az indiai ősi orvostudomány, az Ayurvéda kifejezetten hatásos a krónikus emésztési problémákkal szemben is. Az Ayurvéda szerint három különböző anyagnak kell egyensúlyban lennie a testedben, a Vata (levegő/tér), a Pitta (tűz/víz), és a Kapha (víz/föld). Ha az alábbi fűszereket használod, egyensúlyt teremthetsz a testedben, és visszanyerheted egészségedet:

{KEPGALERIA}

4.    Kurkuma

A kurkuma erőteljes májtisztító hatású, népszerűsége jelentősen megnőtt az elmúlt években. Néhány előnye a sok közül, csökkenti a patogén baktériumokat a belekben, gyulladáscsökkentő, elősegíti, hogy a megemésztetlen étel a gyomorból és a belekből távozzon, emellett gyomorfekély kezelésére is jó, és segít elkerülni a gyomorrák kockázatát.

Így használhatod: gyönyörű rozsdás-narancssárga színe van, így szó szerint bármihez adhatod, legyen az leves, spagetti, hús, curry vagy sok más. ½ és 1 teáskanálnyira van szükséged kb.

 

 

 

Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL