Ezért érdemes kelbimbót fogyasztanod:
Kutatások bebizonyították, hogy mivel a kelbimbó nagyon gazdag antioxidánsokban, csökkenti a daganatos betegségek kialakulását. Ezt a benne lévő kaempferolnak köszönheti, ami az antioxidánsoknak egy fajtája. Emellett enyhíti a gyulladásokat, és csökkenti az oxidatív stresszt. Magas C-vitamin tartalma miatt az immunrendszeredet is támogatja. Érdemes belőle sokat fogyasztanod, mert az emberi szervezet nem tudja előállítani az aszkorbinsavat, ezért azt kívülről kell pótolni.
OLVASS TOVÁBB!
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Ez a 6 hétköznapi szokásod rémálmokat okoz a fogorvosnak
Naponta kétszer fogat mosol, időnként fogselymet használsz, és azt hiszed, ezzel minden rendben van? Tévedsz, mert sajnos számos mindennap...
KÖZÉRZETFogszabályozás ár – ennyibe kerül a fogszabályozás manapság
Bár sokszor úgy érezzük, hogy a tökéletes mosoly ára szinte minden pénzt megér, itt az ideje, hogy beszéljünk a költségekről....
KÖZÉRZETMi a különbség a szemvizsgálat és a látásvizsgálat között?
A köznyelvben gyakran egymás szinonimájaként használjuk, ám a szemvizsgálat és a látásvizsgálat nem ugyanaz. Szemünk egészsége érd...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK