Ez a 4 egészséges zsír, mely segít a fogyásban:
A vajfogyasztás 36%-kal emelkedett az elmúlt néhány évben, mivel az intelligens vásárlók a vegyszerrel kezelt zsírokról a természetes zsírokra váltottak. Ez okos döntés: tanulmányok szerint a vaj fogyasztása nem növeli a szívproblémák kockázatát. Sőt, valójában kimutatták, hogy a margarin és más feldolgozott zsírok helyett a vaj használata akár 25%-kal csökkenti a szívbetegség kockázatát. A vaj gazdag lecitinben, K2-vitaminban és más tápanyagokban.
OLVASS TOVÁBB!
Mit érdemes tudni a depresszióról?
A depresszió a civilizációs betegségek közé tartozik. Minden korosztályt érinthet, megzavarja a mindennapi életvitelt, és megakadályoz...
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
KÖZÉRZETA stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
Immunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
KÖZÉRZETEz a 6 hétköznapi szokásod rémálmokat okoz a fogorvosnak
Naponta kétszer fogat mosol, időnként fogselymet használsz, és azt hiszed, ezzel minden rendben van? Tévedsz, mert sajnos számos mindennap...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK