Érdemes szem előtt tartani, mely ételek zsírosítják a hajadat:
Az, hogy a hajad könnyen zsírosodik, még nem azt jelenti, hogy teljes mértékben fel kell hagynod a zsírok fogyasztásával. A zsírok igenis fontosak egy megfelelően működő test kialakításában. Egyszerűen váltsd le a transz-zsírsavakat, melyeket nap mint nap beviszel a szervezetedbe, jó zsírokra. Könnyű őket megkülönböztetni egymástól, a transz-zsírsavak nem olvadnak szobahőmérsékleten (például a margarin). Egyél több magvat, halat és növényi olajat!
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK