Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

5 esszenciális olaj, mely felgyorsítja az érzelmi gyógyulást

Szerző:
Szabó Anna
Számos olyan fizikai tünet és betegség létezik, amik érzelmi okokra vezethetők vissza, például a szorongás, a stressz és hasonlók. Íme, néhány esszenciális olaj, ami segít a mentális és az érzelmi gyógyulásban.

Amikor valaki azt mondja, hogy egészségesebben fog élni, általában ez arra értendő, hogy változtat az étkezési szokásain, illetve elkezd mozogni. A fizikai egészség persze igen fontos, a szellemi viszont még inkább. Nyilvánvaló, hogy a tiszta elme elengedhetetlen ahhoz, hogy fizikailag is jó állapotban legyünk. Ugyanakkor manapság az embereket jobban érdekli a kinézetük, mint az, hogy milyen a közérzetük. Érzelmeink és mentális egészségünk háttérbe szorultak a fizikai megjelenésünkkel szemben. Ideje átértékelni ezt a dolgot, és figyelembe venni, hogy az érzelmi gyógyulás mindennek az alapja. Mutatunk most 5 illóolajat, melyek felgyorsítják ezt a folyamatot.

 

2. Levendulaolaj

Az egyik legismertebb esszenciális olaj, és egyben a legkönnyebben fellelhető is. Az aromaterápia fontos eleme, hiszen számtalan előnyös hatással bír a fizikai egészségre. Azonnali stresszűző, csillapítja a szorongást, a depressziót és más érzelmi traumákat. A pánikrohamok kezelésében is hatékonynak bizonyult.
 

közérzet egészség illóolaj gyógyulás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL