Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

5 esszenciális olaj, mely felgyorsítja az érzelmi gyógyulást

Szerző:
Szabó Anna
Számos olyan fizikai tünet és betegség létezik, amik érzelmi okokra vezethetők vissza, például a szorongás, a stressz és hasonlók. Íme, néhány esszenciális olaj, ami segít a mentális és az érzelmi gyógyulásban.

Amikor valaki azt mondja, hogy egészségesebben fog élni, általában ez arra értendő, hogy változtat az étkezési szokásain, illetve elkezd mozogni. A fizikai egészség persze igen fontos, a szellemi viszont még inkább. Nyilvánvaló, hogy a tiszta elme elengedhetetlen ahhoz, hogy fizikailag is jó állapotban legyünk. Ugyanakkor manapság az embereket jobban érdekli a kinézetük, mint az, hogy milyen a közérzetük. Érzelmeink és mentális egészségünk háttérbe szorultak a fizikai megjelenésünkkel szemben. Ideje átértékelni ezt a dolgot, és figyelembe venni, hogy az érzelmi gyógyulás mindennek az alapja. Mutatunk most 5 illóolajat, melyek felgyorsítják ezt a folyamatot.

 

3. Cédrusolaj

A legjobb megoldás az olyan élethelyzetekre, amikor céltalannak és elveszettnek érezzük magunkat. Biztonságérzetet ad, és segít racionálisnak maradni, miközben több nézőpontból is átgondoljuk a helyzetünket. Ha bizonytalan vagy valamiben, illetve úgy látod, egy adott szituációból már nincs kiút, a cédrusolaj segíthet ellazulni. Akkor is ajánlott alkalmazni, ha egy nagy változás történt az életedben, például elköltöztél, vagy új munkahelyed lett, mert segítségével könnyebben fogod venni az akadályokat.
 

közérzet egészség illóolaj gyógyulás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL