Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

5 esszenciális olaj, mely felgyorsítja az érzelmi gyógyulást

Szerző:
Szabó Anna
Számos olyan fizikai tünet és betegség létezik, amik érzelmi okokra vezethetők vissza, például a szorongás, a stressz és hasonlók. Íme, néhány esszenciális olaj, ami segít a mentális és az érzelmi gyógyulásban.

Amikor valaki azt mondja, hogy egészségesebben fog élni, általában ez arra értendő, hogy változtat az étkezési szokásain, illetve elkezd mozogni. A fizikai egészség persze igen fontos, a szellemi viszont még inkább. Nyilvánvaló, hogy a tiszta elme elengedhetetlen ahhoz, hogy fizikailag is jó állapotban legyünk. Ugyanakkor manapság az embereket jobban érdekli a kinézetük, mint az, hogy milyen a közérzetük. Érzelmeink és mentális egészségünk háttérbe szorultak a fizikai megjelenésünkkel szemben. Ideje átértékelni ezt a dolgot, és figyelembe venni, hogy az érzelmi gyógyulás mindennek az alapja. Mutatunk most 5 illóolajat, melyek felgyorsítják ezt a folyamatot.

 

5. Bazsalikomolaj

Azokkal, akik a múltban nagy traumát szenvedtek el, és képtelenek továbblépni, a bazsalikomolaj csodát tehet. Segít növelni az energiáidat, megszabadít a kimerültségtől és érzelmileg-szellemileg felfrissít. Akkor is nagy hasznát veszed, ha negatív gondolatokkal traktálod tele magad, ugyanis segít abban, hogy leküzdd a démonjaidat, és rendbe tedd az életedet.
 

közérzet egészség illóolaj gyógyulás
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL