Miért méreg?
Az alábbi 5 összetevőt azért hívják fehér méregnek, mert rendkívül kevés benne a tápanyag, a fehérje és a vitamin. Ha minden nap fogyasztod őket, akkor növeli a magas vérnyomás, a cukorbetegség és sok más egyéb betegség kockázatát. Tudtad például, hogy azok az emberek, akik hetente 5 alkalommal fogyasztanak fehér rizst, 17 %-kal nagyobb eséllyel pályáznak a cukorbetegségre? És ez csak egy példa volt a sok közül.
{KEPGALERIA}
Tudtad, hogy a fehér liszt csaknem keményítőből áll? Bizony így van, ráadásul a finomítási eljárás során az eredeti gabonának csak minimális tápanyaga marad benne. A gabona legértékesebb része a csíra és a korpa. Mivel ez romlik a leggyorsabban, lekoptatják a búzaszemek külső rétegét, így gyakorlatilag megfosztják a legfontosabb alkotóelemeitől. Így keletkezik a fehér liszt, ami egy valódi tápérték nélküli élelmiszer.
OLVASS TOVÁBB!
Jóga az íróasztal mellett: Egyszerű gyakorlatok a munkahelyi feszültség oldására
A modern irodahelyiségekben dolgozók számára a hosszan tartó ülés és a stressz központi problémává vált....
KÖZÉRZETMit érdemes tudni a depresszióról?
A depresszió a civilizációs betegségek közé tartozik. Minden korosztályt érinthet, megzavarja a mindennapi életvitelt, és megakadályoz...
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK