Miért méreg?
Az alábbi 5 összetevőt azért hívják fehér méregnek, mert rendkívül kevés benne a tápanyag, a fehérje és a vitamin. Ha minden nap fogyasztod őket, akkor növeli a magas vérnyomás, a cukorbetegség és sok más egyéb betegség kockázatát. Tudtad például, hogy azok az emberek, akik hetente 5 alkalommal fogyasztanak fehér rizst, 17 %-kal nagyobb eséllyel pályáznak a cukorbetegségre? És ez csak egy példa volt a sok közül.
{KEPGALERIA}
A konyhasó, amit a mindennapokban használunk, valójában semmi más, mint nátrium és klór keveréke, ugyanis a többi értékes alkotó elemet a kémiai eljárások során eltávolították belőle. Sokan úgy gondolják, hogy az asztali só egészségesebb lesz, ha jóddal és fluoriddal dúsítják, az igazság azonban az, hogy ez a két elem csak veszélyessé teszi a nátrium-kloridot. Jódra és fluoridra természetesen szüksége van a szervezetnek ahhoz, hogy megfelelően működjön, ám az már egyáltalán nem mindegy, hogyan jut hozzá. A sóhoz hozzáadott vegyületek mindegyike mesterséges, ami több kárt okoz, mint amennyi hasznot hozna.
OLVASS TOVÁBB!
Jóga az íróasztal mellett: Egyszerű gyakorlatok a munkahelyi feszültség oldására
A modern irodahelyiségekben dolgozók számára a hosszan tartó ülés és a stressz központi problémává vált....
KÖZÉRZETMit érdemes tudni a depresszióról?
A depresszió a civilizációs betegségek közé tartozik. Minden korosztályt érinthet, megzavarja a mindennapi életvitelt, és megakadályoz...
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK