Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

5 jele annak, hogy a táplálkozási szokásaid tesznek depresszióssá

Szerző:
Szabó Anna
Ha valaki diétázik, szinte mindig éhes, ráadásul minden felidegesíti. Olykor azonban ingerlékenységünk depresszióba csap át. Nem feltétlenül az éhséggel függ ez össze, inkább az étkezési szokásaink megváltozásával. Amikor ugyanis diétázni kezdünk, általában arra fókuszálunk, hogy lemenjenek rólunk a felesleges kilók, arról viszont elfeledkezünk, hogy a testünknek sok mikroelemre van szüksége ahhoz, hogy egészséges maradhasson. Kiderítettük, miért okoz depressziót az étkezési szokások megváltozása.

Ha igaz rád ez az 5 jel, téged is depresszióssá tehetnek a táplálkozási szokásaid:

Bónusz tipp: Egy ital, mely méregteleníti a vastagbelet

Tudtál arról, hogy mennyire fontos, hogy időről időre méregtelenítsük beleinket? Ne ijedj meg, ez egyáltalán nem rémisztő! Megosztunk veled egy csodás receptet, melyet akár otthon is elkészíthetsz.

Szükséged lesz:
• egy ananászra
• egy uborkára
• egy almára
• aloe vera gélre

Keverd össze az összetevőket egy turmixgép segítségével és élvezd az egészséges és elképesztően finom italodat. A bélrendszered meg fogja köszönni neked.

Szeretnénk emlékeztetni, hogy a depresszió nem az egyetlen mellékhatása egy egészségtelen diétának. Ha bármilyen változást tapasztalsz, ajánlott felkeresni egy szakorvost. Ne felejtsd el neki megemlíteni, hogy éppen diétázol.


 

közérzet egészség depresszió
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL