Növeld a tested glutation termelését, mely olyan molekula, amely helyreállítja az öregedő szöveteket és megakadályozza, hogy a méreganyagok kárt tegyenek. Hogyan? Megmutatjuk!
Egyszerű módszer a máj glutation termelésének akár 30%-os növelésére. Egyszerűen kezdd a napod 20 g tejsavó fehérjepor hozzáadásával a szokásos turmixodhoz. Két közelmúltbéli tanulmány azt mutatja, hogy a savóban lévő 3 aminosav (cisztein, glicin és glutamát) stimulálja a májsejteket.
Tipp: a fehérjepor natúr, vanília, csokoládé, sőt sokféle más ízekben is megtalálható.
OLVASS TOVÁBB!
Minden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
KÖZÉRZETA stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
Omega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
KÖZÉRZETEz a 6 hétköznapi szokásod rémálmokat okoz a fogorvosnak
Naponta kétszer fogat mosol, időnként fogselymet használsz, és azt hiszed, ezzel minden rendben van? Tévedsz, mert sajnos számos mindennap...
KÖZÉRZETFogszabályozás ár – ennyibe kerül a fogszabályozás manapság
Bár sokszor úgy érezzük, hogy a tökéletes mosoly ára szinte minden pénzt megér, itt az ideje, hogy beszéljünk a költségekről....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK