Van néhány sokak által kedvelt élelmiszer, melyek túlzott fogyasztása szabályosan táptalaja a zsigeri zsírok kialakulásának. Nézzük, melyek ezek!
Az üdítőket és a legtöbb édességet, amelyet a szupermarketben kapunk, finomított cukrokkal és/vagy fruktózzal tömik tele. Például a legtöbb kereskedelemben kapható lekvárban a gyümölcstartalom megőrzése céljából van ennyi cukor - a modern lekvárok akár 60%-ban tartalmazhatnak édesítőket is. Az Egészségügyi Világszervezet azt javasolja, hogy napi legfeljebb 50 gramm cukrot fogyassz, ami kevesebb, mint egy üveg kóla elfogyasztásával egyenlő.
OLVASS TOVÁBB!
Minden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
KÖZÉRZETA stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
Omega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
KÖZÉRZETEz a 6 hétköznapi szokásod rémálmokat okoz a fogorvosnak
Naponta kétszer fogat mosol, időnként fogselymet használsz, és azt hiszed, ezzel minden rendben van? Tévedsz, mert sajnos számos mindennap...
KÖZÉRZETFogszabályozás ár – ennyibe kerül a fogszabályozás manapság
Bár sokszor úgy érezzük, hogy a tökéletes mosoly ára szinte minden pénzt megér, itt az ideje, hogy beszéljünk a költségekről....
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK