Van néhány sokak által kedvelt élelmiszer, melyek túlzott fogyasztása szabályosan táptalaja a zsigeri zsírok kialakulásának. Nézzük, melyek ezek!
A cukorral bevont kukoricapehely csupán a jéghegy csúcsa. A csokoládé granola, sőt a szárított gyümölcsös granola - amelyet gyakran egészségesnek tekintenek - rendkívül gazdag finomított cukrokban és zsírokban, és kevés vagy éppen semennyi rostot nem tartalmaz. A magas cukorbevitelt a zsigeri zsírokkal társítják. Mivel a reggeli gabonapelyhek is a finomított szénhidrátcsoporthoz tartoznak, ugyanazokat az eredményeket hozzák, mint a fehér rizs, ha naponta nagy mennyiségben fogyasztjuk őket. Jó alternatíva a cukormentes zabliszt, amely magasabb rosttartalommal rendelkezik, és kevés vagy nulla hozzáadott cukortartalma van.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK