Íme 5 ok, amiért megéri organikus élelmiszereket vásárolni!
Vitatott, hogy minden organikus élelmiszer táplálékdúsabb-e, mint társai, de tanulmányok szerint a tejnél és a paradicsomnál ez konkrétan kimutatható. Az organikus tej esetében jelentősen több vitaminról, antioxidánsról és omega3 zsírsavról beszélhetünk, mint a nem-organikus verziónál. A paradicsom pedig amiatt, mert nem érik kémiai anyagok, köztük növesztőszerek, sokkal magasabb antioxidánsszintet mutat. Abban viszont egyetértés van a kutatók között, hogy minél természetesebb érlelésű és minél feldolgozatlanabb élelmiszereket vásárolunk, annál jobb döntést hozunk.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK