Sajnos nagyon sokat nem ismerik el, hogy összefüggés van a közérzetük és a táplálkozásuk között, ahogy azt sem. Íme, az a 5 rejtett jel, mely arról árulkodik, hogy pont az étkezéseddel teszed beteggé magad.
.
A cukor, a megfelelő formában kedvező a szervezet számára, ám sajnos sokan a lehető legrosszabb forrásból jutnak hozzá. A finomított cukor minden, csak nem hasznos, arról nem beszélve, hogy jól megemeli a vércukorszintet, megerőlteti a májat, hiszen sokkal nehezebb feldolgozni ezeket az üres kalóriákat, mint a tápanyagban gazdag ételeket. Ha eluralkodik rajtad az édesség iránti vágy, akkor a feldolgozott élelmiszerek helyett próbáld friss gyümölccsel helyettesíteni, amit a rost segít a szervezetnek az emésztésben, és nem terheli azt.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK