Tápanyagok az immunrendszer erősítéséért
A probiotikumoknak (több mint száz éve, Ivan Mechnikov, az immunológia atyja azt tanácsolta, hogy rendszeresen fogyasszunk probiotikumokat) van egy szabályzó hatása a specifikus és nem-specifikus immunválaszok közötti kapcsolatra. A joghurtok és tejtermékek új generációja kötelező részét kellene, hogy képezzék minden felnőtt és gyermek napi étrendéjének. Ne feledkezz el a prebiotikumokról sem (diétás rost és laktóz), amelyek optimális körülményeket teremtenek a normális bél mikroflóra újra termelődéséhez és közvetett pozitív hatásuk van az immunrendszerre is. A biológiailag aktív alkotórészek, amelyek a fűszerekben találhatóak (gyömbér, babérlevél, fahéj), szintén jó hatással vannak az immunrendszerre.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK