Érdemes elkerülni ezt a 6 élelmiszer, amit reggel 10 előtt:
Az alma, a fokhagyma, a körte, a bab és az őszibarack mindegyike tartalmaz fermentálható oligoszacharidokat, diszacharidokat, monoszacharidokat és poliolokat. Ezek olyan szénhidrátok, amelyekre az emberek érzékenyek lehetnek, mivel nehezebben emészthetők, mint mások, ami erjedéshez vezet a gyomorban és a bélben. Az eredmény, puffadás. Nem kell teljesen kizárni őket az étrendből, de inkább később fogyasszuk őket, amikor már aktívabb az emésztőrendszer.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK