Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

6 élelmiszer, amit reggel 10 előtt érdemes elkerülni, hogy a tested jó állapotban legyen

Szerző:
Szabó Anna
A tudomány és a reggeli gyakran ellentmondásosak. Egyrészt az élelmiszeripar a reggelit a nap legfontosabb étkezésévé tette, annak ellenére, hogy annak kihagyása valójában nincs rossz hatással a szervezetünkre. Másrészt a minőségi, kiadós reggeli javíthatja a hangulatot és megakadályozhatja a depressziót. A trükk abban rejlik, hogy tudjuk mit szabad és mit nem szabad enni reggelire. Ezt szem előtt tartva, megvizsgáltuk melyek azok az ételek, melyeket jobb elkerülni reggel 10 előtt.

Érdemes elkerülni ezt a 6 élelmiszer, amit reggel 10 előtt:

6. Fermentálható oligo-, di-, monoszacharidok és poliolok

Az alma, a fokhagyma, a körte, a bab és az őszibarack mindegyike tartalmaz fermentálható oligoszacharidokat, diszacharidokat, monoszacharidokat és poliolokat. Ezek olyan szénhidrátok, amelyekre az emberek érzékenyek lehetnek, mivel nehezebben emészthetők, mint mások, ami erjedéshez vezet a gyomorban és a bélben. Az eredmény, puffadás. Nem kell teljesen kizárni őket az étrendből, de inkább később fogyasszuk őket, amikor már aktívabb az emésztőrendszer.
  

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL