Először is, tudnod kell, hogy a vörös bor nagy mennyiségű resveratrol antioxidánst tartalmaz. A rasveratrol egy erős keverék, amely a szőlő héjában található. Ennek a természetes keveréknek erős antioxidáns tulajdonságai vannak, amely csökkenti a rák kockázatát. Néhány tanulmány kimutatta, hogy meggátolja a rákos sejtek növekedését, megöli a baktériumokat, vírusokat, gombákat, javítja a sejtek energia termelését, megszünteti a veszélyes és káros gyököket, növeli a glükóz toleranciát a diabétesz számára, javítja a szív működését, javítja a fizikai és mentális funkciót, koncentrációt, helyrehozza a károsodott DNS-t. Egy pohár vörösbor körülbelül 640 mikrogramm resveratrolt tartalmaz. Vannak resveratrol kiegészítők is. Ezek általában szőlő kivonattal és más természetes antioxidánssal vannak ellátva. Napi 200-600 mikro gramm elfogyasztása javasolt. Egy tanulmány szerint, Bordeaux-ban és Pinot Noi-ban található a legerősebb keverék.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK