Egy új tanulmány, melyet a Harvardi egyetem kutatóinak csoportja folytatott le, kimutatta, hogy azoknál, akik egy hónapban több mint 5-ször fogyasztottak paradicsomlevet, 50 %-kal csökkent a prosztata rák kialakulásának kockázata. A szakértők kimutatták, hogy a paradicsom nagyon hasznos és hatásos az angiogenezis meggátolásában, és a fő ok, hogy nagy mennyiségben tartalmaz likopin keveréket. A likopin egy zsírban oldódó keverék, ezért könnyen felszívódik az emésztőrendszerben. Tudtad, hogy a paradicsomban C-vitamin tartalma jelentősen növekedik, ha magas hőmérsékletnek van kitéve vagy olajban megfőzzük?
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK