Ezt a 6 fermentált élelmiszert magad is elkészítheted otthon:
Ha szereted a joghurtot, de még sosem ettél házi készítésű kefirt, nem is tudod, miből maradtál ki. Jellegzetes ízű, krémes és nagyon jó hatással van az egészségre. Az általános hiedelemmel ellentétben nagyon egyszerű elkészíteni. Mindössze kefir gombára lesz szükséged és egy kis tejre. A kefirt tedd egy bögre tejbe, takard le, majd hagyd állni szobahőmérsékleten 24 óráig. Ezután szűrd le, és a kefir gombákat akár újra használhatod is.
Hozzávalók:
• 1 bögre tej, lehetőleg zsíros
• 1 teáskanál aktív kefirgomba
OLVASS TOVÁBB!
Omega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
KÖZÉRZETEz a 6 hétköznapi szokásod rémálmokat okoz a fogorvosnak
Naponta kétszer fogat mosol, időnként fogselymet használsz, és azt hiszed, ezzel minden rendben van? Tévedsz, mert sajnos számos mindennap...
KÖZÉRZETFogszabályozás ár – ennyibe kerül a fogszabályozás manapság
Bár sokszor úgy érezzük, hogy a tökéletes mosoly ára szinte minden pénzt megér, itt az ideje, hogy beszéljünk a költségekről....
Mi a különbség a szemvizsgálat és a látásvizsgálat között?
A köznyelvben gyakran egymás szinonimájaként használjuk, ám a szemvizsgálat és a látásvizsgálat nem ugyanaz. Szemünk egészsége érd...
KÖZÉRZETNyomkodjuk-e a pattanásokat? A La Roche-Posay inkább a hámlasztásban hisz!
A pattanások nyomkodása valós probléma, főleg akkor, ha a tükör előtt állva nem tudsz ellenállni a kísértésnek....
KÖZÉRZETNyári nyomás, őszi nyugi: a pihenés is lehet kimerítő?
Sok ember számára a nyár a boldogság és a kikapcsolódás időszaka. Napsütés, nyaralás, élmények – mindez egyesek számára örömte...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK