Ezt a 6 fermentált élelmiszert magad is elkészítheted otthon:
Hihetetlenül finom ez a sárgarépa, és az elkészítése is pofon egyszerű. A sót keverd össze egy kis vízzel, hogy feloldódjon, majd melegítsd fel és hűtsd le. A többi összetevőt tedd egy befőttesüvegbe, takard le konyharuhával és hagyd állni a meleg szobában körülbelül egy hétig. Naponta nézz rá, és távolítsd el a tetején képződőd fehérpenészt, ez is része a folyamatnak. Egy hét múlva készen áll a fogyasztásra.
Hozzávalók
• ½ kg sárgarépa, meghámozva és felszeletelve
• 1 evőkanál hámozott és vékonyra szelt galangal vagy gyömbér
• 1 evőkanál reszelt citromhéj
• 2 teáskanál só
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK