Ezt a 6 fermentált élelmiszert magad is elkészítheted otthon:
Meg fogsz lepődni, de mindössze 24 óra alatt almaecetet készíthetsz az almaléből, nagyon egyszerű módon. Melegítsd fel egy kicsit az almalét, szobahőmérsékletűre. Oldd fel az élesztőt a folyadék felében, majd keverd hozzá a másik feléhez. Töltsd üvegekbe, és meleg helyen 24 óráig hagyd állni.
Hozzávalók
• 1 liter almalé vagy almaecet
• 1/4 teáskanál száraz pezsgőélesztő vagy sütőélesztő
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK