{KEPGALERIA}
Édesnek édes, de nem burgonya
Az, hogy a neve édesburgonya lett, csupán egy rendszertani tévedésnek köszönhető. Nem burgonyaféle, hanem a szulákfélék családjába tartozó növény, amely a szubtrópusokon lévő emberek egyik legfontosabb élelmiszere. Két alapvető fajtája van, az egyik fajtának a színe sárga vagy fehér, a másiknak pedig mély lila. Gumóit sokféleképpen lehet fogyasztani, sütve, párolva, köretnek húsok mellé, főzelékként, de még édes sütemény is készülhet belőle. A felhasználási módja végtelen, a fantáziádra van bízva.
OLVASS TOVÁBB!
Jóga az íróasztal mellett: Egyszerű gyakorlatok a munkahelyi feszültség oldására
A modern irodahelyiségekben dolgozók számára a hosszan tartó ülés és a stressz központi problémává vált....
KÖZÉRZETMit érdemes tudni a depresszióról?
A depresszió a civilizációs betegségek közé tartozik. Minden korosztályt érinthet, megzavarja a mindennapi életvitelt, és megakadályoz...
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK