Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

7 ok, amiért érdemes fahéjat tenni az ételeidbe

Szerző:
Szabó Anna
A fahéj a középkorban luxuscikknek számított Európában. Az arabok hozták be hozzánk, és csak a gazdagok engedhették meg maguknak. Ma már szinte minden konyhában megtalálható, ám ez a mindennapi fűszer többre képes, mint hogy mesés ízt ad a süteménynek – jó hatással van a bőrre és az általános jólétre is.

Íme, 7 ok, amiért célszerű fahéjat tenni az ételeidbe:

6. Segít a fogyásban

A fahéj magas rosttartalommal rendelkezik, ezért könnyen eltelít, így nem kívánsz annyira rá az ételre. Felgyorsítja az anyagcserét, mivel a tested több energiát éget, hogy feldolgozza a fűszert, mint más ételeket.
 

közérzet egészség
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL