Kövesd friss cikkeinket RSS csatornánkon
KÖZÉRZET

7 ok, hogy túlságosan kimerültél - Ne hagyd figyelmen kívül!

Szerző:
Szabó Anna
Az egészség az élet egyik legfontosabb aspektusa, akárcsak a reggeli a nap legfontosabb étkezése. De tényleg odafigyelünk arra, amit a testünk mond nekünk? A kimerültséget semmibe venni ugyanis nem a legjobb ötlet. Az egy dolog, hogy fáradtnak érzed magad, de a kimerültségnek számos fizikai, mentális és érzelmi fokozata van, és fontos, hogy tudd köztük a különbséget.

Ez a 7 jel arról árulkodik, hogy túlságosan kimerültél:

Gyorsételek

Amikor épp kimerült vagy, esélyes, hogy megveszekedetten vágyni kezdesz valami zsíros, magas szénhidráttartalmú étel után, ami lehet sült krumpli, jégkrém, vagy egy torta a szupermarketből, az viszont biztos, hogy egyedbe sem jutna a zöldséges, vagy a gyümölcsárus felé venni az irányt. Ez az egyhangú étkezés azonban csak még fáradtabbá és kiégetté tesz, ahelyett, hogy a várt energiát biztosítaná. A kényelmi ételek hosszú távon csak azt eredményezik, hogy kényelmetlenül érzed magad a saját bőrödben. Légy kreatív, és a nassolás iránti vágyat nyomd el zöldség-, vagy gyümölcsszeletekkel, illetve hozzájuk való mártogatóssal.

 

akárcsak a reggeli a nap legfontosabb étkezése. De tényleg odafigyelünk arra amit a testünk mond nekünk? A kimerültséget semmibe venni ugyanis nem a legjobb ötlet. Az egy dolog hogy fáradtnak érzed magad de a kimerültségnek számos fizikai mentális és érze
Szólj hozzá Te is!
SZEMÉLYRE SZABOTT HOROSZKÓP

Adja meg születési időpontját!

VAGY

KÉREM AZ ELEMZÉST

HÍRLEVÉL