.
3. Műanyag tálakban tárolod az ételt
Sok műanyag doboz tartalmaz mesterséges kémiai anyagokat, mint például ftalát és biszfenolt, ami segít fenntartani a rugalmasságot. Ha túl sokáig tárolod bennük az ételt, ezek az anyagok bizony beszivárognak az ételbe. Ez pedig káros hatással lehet a limbikus rendszerre. Sokkal jobb, ha ehelyett üvegtálakban tárolod az ételt, netán rozsdamentes acélból vagy kerámiából készült edényekben. Továbbá, mindig olvasd el a használati utasítást, hogyan kell használni a műanyag edényeket.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK