.
Előre csomagolt saláta
A bakteriológusok arra figyelmeztetnek, hogy az egyik legveszélyesebb étel a szupermarketekben az előre elkészített, csomagolt saláta. Bár a csomag azt mutatja, hogy a saláta még egy ideig eltartható, ám a benne található baktériumok súlyos bélbetegségeket okozhatnak. Az, hogy a baktériumok a talajból belekerüljenek a salátába, nem elkerülhető, mivel a saláta nem hőkezeléssel feldolgozott. A biztonság kedvéért mindig alaposan mosd meg azokat a zöldségeket, amiket vásárolsz, még akkor is, ha „félkész” állapotban vásárolod meg.
OLVASS TOVÁBB!
Jóga az íróasztal mellett: Egyszerű gyakorlatok a munkahelyi feszültség oldására
A modern irodahelyiségekben dolgozók számára a hosszan tartó ülés és a stressz központi problémává vált....
KÖZÉRZETMit érdemes tudni a depresszióról?
A depresszió a civilizációs betegségek közé tartozik. Minden korosztályt érinthet, megzavarja a mindennapi életvitelt, és megakadályoz...
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
EZT EL KELL OLVASNOD
ÁLLATI CUKISÁGOK