.
Kolbász
Az Egészségügyi Világszervezet elismerte, hogy a kolbász, a szalonna és más feldolgozott hústermékek rákkeltő hatásúak lehetnek. Az ilyen élelmiszerek nitritet tartalmaznak, ami nitrozaminná alakul, és ez egy potenciális karcinogén anyag, ami a belekben felhalmozódik. A füstölt húsok pedig benzopyrenet tartalmazhatnak, ami szintén egy rákkeltő anyag. Sokkal biztonságosabb. hogy ha veszel egy darab húst, és te magad leszel a szakács, és te leszel az, aki elkészíti, akár főételnek akár előételnek. De ha jót akarsz, akkor háztájit veszel, vagy kizárólag őstermelőtől vásárolsz.
OLVASS TOVÁBB!
Jóga az íróasztal mellett: Egyszerű gyakorlatok a munkahelyi feszültség oldására
A modern irodahelyiségekben dolgozók számára a hosszan tartó ülés és a stressz központi problémává vált....
KÖZÉRZETMit érdemes tudni a depresszióról?
A depresszió a civilizációs betegségek közé tartozik. Minden korosztályt érinthet, megzavarja a mindennapi életvitelt, és megakadályoz...
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK