.
Majonéz
A majonéz hagyományosan tojásból, ecetből, növényi olajokból és fűszerekből áll. Az a majonéz. amit a boltban veszel, az rengeteg tartósítószert, ételszínezéket és stabilizátorokat tartalmaz. A „light” majonéz kevesebb zsírt tartalmaz (50 százalék helyett csupán 35 százalékot), ám annak érdekében, hogy megőrizze az ízét és az állagát, sajnos keményítőt és cukrot adnak hozzá. Az így kapott kalória hasonló az átlagos majonézéhez. Ez a szósz sem így, sem úgy nem egészséges. A legjobb tehát, ha magad készíted el otthon.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK