.
Kenyér
A szupermarketekben található kenyér kémiailag fehérített lisztet tartalmaz. Sajnos ezt gyakran benzol-peroxiddal érik, el, amit például a filmekben robbantás alatt alkalmaznak. Az ilyen lisztből készült termék ugyan tovább tartható el és a rovarok sem szeretik, de rendkívül káros. A tésztát, amikor a kenyér készül, szintén kezelésnek vetik alá, méghozzá dúsító anyagokkal, ízfokozókkal, felületjavító anyagokkal látják el. Mindezek az adalékanyagok javítják ugyan a tészta minőségét, és tovább megőrzi a szavatosságát, de valójában tényleg erre lenne szüksége a testednek? Vásárolj kenyeret ehelyett kis pékségekben, ahol minden gyártási folyamatot átláthatsz és utánakérdezhetsz, miken esik át a kenyér.
OLVASS TOVÁBB!
Influenza vagy nátha? Segítünk a megkülönböztetésben!
A légúti megbetegedések száma jelentősen megnőtt az utóbbi időben....
KÖZÉRZETKímélő gondoskodás az Eucerin tanácsai alapján
Bőrproblémák: szárazság, ekcéma, hiperpigmentáció, öregedésgátlás....
KÖZÉRZETMinden, amit érdemes tudnod, ha tartasz a Parkinson-kórtól
A Parkinson-kórra jelenleg nincs gyógymód, de a betegség előrehaladásának lassítására irányuló terápiák fejlesztése folyamatosan z...
A stressz és az aranyér kapcsolata
Rohanó világunk gyakran kiváló talajt biztosít a stressz eluralkodására az életünkben. Ezen idegi terhelés több, mint egy rövid ideig...
KÖZÉRZETImmunegyensúly télen – Mutatjuk, mit érdemes fogyasztani!
Ősszel-télen egy-két megbetegedés még belefér, hiszen közösségben járva óhatatlanul is elkaphatsz egy vírusfertőzést....
KÖZÉRZETOmega-3 zsírsavak: életmentő tápanyagok a szív- és érrendszeri betegségekkel szemben
Mik azok az Omega-3 zsírsavak?...
Adja meg születési időpontját!
VAGY
ÁLLATI CUKISÁGOK